Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

www.principessashop.be

Lieve klantjes ..

Welkom op onze site !

Wij hebben een leuk en steeds verrassend aanbod van trendy schoenen , handtassen , sjaals en de leukste accessoires en dit ook altijd aan zeer leuke prijsjes ! Daarom help ik jullie graag bij de zoektocht naar wat er het beste past bij jou !

Jullie vinden hier al een deel van onze collectie om al een idee te hebben wat we verkopen .. ook zijn jullie steeds welkom in ons winkeltje , dit kan elke dag na afspraak of tijdens onze openingsuren en omdat wij als drukke dames en mama's niet altijd de tijd hebben om rustig te gaan winkelen organiseren wij ook prive party's die je kan doorbrengen samen met je vriendinnen met een hapje en een drankje .. organiseer zelf je homeparty thuis .. vraag ernaar !

een berichtje kan je altijd sturen via onze facebookpagina www.facebook.com/principessashoeswerchter

 Mischien tot binnenkort

Liefs Tanya x

Prive Party's .. Thuis of bij ons in de winkel ..

Shoppen wanneer het jullie uitkomt en dit samen met jou vriendinnen ..

Dat kan bij ons !

Een supergezellige dag of avond ..

Wil je graag bij je thuis zo een party ? dat kan ! dan zorg je voor minimum 7 vriendinnen . Als gastvrouw krijg jij een geschenk en -10 % korting op al je aankopen ! En een gratis handtas naar keuze .. Voor alle gasten is er ook een klein geschenkje voorzien !

Wil jij graag zo een dag of avond organiseren aarzel dan zeker niet om ons te contacteren !